Nume:
Laboratoarele Medicis - Oradea
E-mail:
laboratoarelemedicis@google.com
Telefon:
0740 038 548
Website:
http://www.laboratoarelemedicis.com/
Adresa:
Oradea, Str. Dimitrie Cantemiir, Nr. 78, Jud. Bihor.

Laboratoarele Medicis - Oradea
Analize laborator

Laborator de analize medicale, centru de recoltare probe de sange / urina / materii fecale / secreţie vaginală/endocervicală, s.a., interpretare analize medicale: alergologie, biochimie, imunologie, hematologie, parazitologie, microbiologie, markeri cardiaci, endocrini, tumorali, virali, osoşi si pentru boli autoimune, serologie boli infectioase, teste de biologie moleculara, teste de citogenetica, toxicologie, histopatologie si analize decontate de CJAS.

 

Detalii

Laboratorul de analize medicale MEDICIS este unul dintre principalii furnizori de serviicii medicale paraclinice din judetul Bihor si este conceput si dotat astfel incat sa respecte cele mai exigente cerinte de calitate europene pentru a oferi servicii cu profesionalism si promptitudine fiecarui client. Laboratorul de analize medicale MEDICIS functioneaza in 2 locatii si anume:

1.Str. Dimitrie Cantemir,  Nr. 78, Tel:  0259 470 875 sau  0745 393  290;

2.Str. Louis Pasteur, Nr. 1, Tel: 0259 440 414 sau 0747 027 374.

Centrul nostru medical este in relatie contractuala cu: CAS Bihor si CAS AOPSNAJ, pacientii avand acces la rezultatele propriilor analize accesind serverul de rezultate  http://rezultate.smartlabs.ro.  Acest server este pus la dispozitie de catre dezvoltatorul aplicatiei Smartlabs si este securizat  Laboratoarele Medicis sunt acreditate de catre RENAR

Laboratoarele Medicis se impune ca o alternativa la actualele laboratoare care functioneaza pe raza Municipiului Oradea, fiind dotat cu tehnonologie mult imbunatatita, de ultima generatie, care garanteaza analize sigure de laborator si eliberarea rezultatelor intr-un timp foarte scurt si la ora actuala este principalul  furnizor de servicii medicale paraclinice din judetul Bihor si este conceput si dotat astfel incat sa respecte cele mai exigente cerinte europene de calitate. Astfel oferim servicii cu profesionalism si promptitudine fiecarui client in parte.

Strategia laboratorului consta in alocarea tuturor resurselor posibile pentru furnizarea de rezultate ale analizelor cat mai exacte si autentice. Laboratorul este automatizat, ceea ce inseamna ca probele sunt prelucrate de analizoare automate conectate la un sistem informatic care le coordoneaza si culege rezultatele centralizat. Analizele de laborator sunt instrumente eficiente de evaluare a starii de sanatate a pacientilor. Este important de stiut ca rezultatele analizelor pot fi in afara valorilor normale dintr-o multime de motive. Aceste variatii pot avea la origine aspecte ca preferintele dietetice, varsta, sexul, ciclul menstrual, gradul de activitate fizica, medicamente administrate, consumul de alcool si alti factori nu neaparat legati de aspecte patologice.

Orice rezultat anormal trebuie discutat cu doctorul dumneavoastra de familie. Este imposibil a se pune un diagnostic precis numai pe baza analizelor de sange, dar este la fel de adevarat ca aceste analize pot sa va ajute sa aflati mai multe despre corpul dumneavoastra si sa detectati din timp posibilele probleme astfel incat un tratament sa fie cat mai eficient. Beneficiile diagnostice si terapeutice pe care le puteti descoperi in cadrul acestui centru va vor convinge asupra determinarii noastre de a face medicina la nivel inalt si de a reda pacientilor increderea intr-o viata mai buna.

Servicii

Investigaţiile de laborator ce pot fi solicitate laboratoarelor Medicis la recomandarea medicilor de familie şi specialişti:
- Hematologie;
- Biochimie;
- Imunologie;
- Exudat faringian;
- Examene sputa;
- Analize de urina;
- Examene materii fecale;
- Examene din secretii uretrale, otice, nazale, conjunctivale si puroi;
- Examen lichid puncţie.

Galerie foto

Laboratoarele Medicis  - Oradea
Laboratoarele Medicis  - Oradea
Laboratoarele Medicis  - Oradea
Laboratoarele Medicis  - Oradea

© 2015 Copyright by analize-laborator.com