Nume:
Laborator Analize Medicale - DGP Laboratory - Arad
E-mail:
medical@dgplaboratory.ro
Telefon:
0257 211 805
Telefon 2:
0722 781 297
Adresa:
Arad, Str. Calea Timisorii, Nr. 42, Jud. Arad
Facebook

Laborator Analize Medicale - DGP Laboratory - Arad
Analize laborator

Laborator de analize medicale, centru de recoltare probe de sange / urina / materii fecale / secreţie vaginală/endocervicală, s.a., interpretare analize medicale: alergologie, biochimie, imunologie, hematologie, parazitologie, microbiologie, markeri cardiaci, endocrini, tumorali, virali, osoşi si pentru boli autoimune, serologie boli infectioase, teste de biologie moleculara, teste de citogenetica, toxicologie, histopatologie si analize decontate de CJAS.

 

Detalii

Infiintat in anul 2012, Laboratorul de analize medicale DGP Laboratory isi desfasoara activitatea în municipiul Arad, si se afla in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate Arad, iar toți cei care doresc sa-si efectueze analizele medicale ni se pot adresa pe tot parcursul lunii avand buget pentru analize compensate. Laboratorul  este acreditat Renar, conform SR EN ISO 15189:2007, iar tehnicile de lucru, aparatura existenta, metodele si modul de lucru impuse de procedurile specifice, dar si reactivii folositi corespund celor mai exigente norme europene de calitate si permit un diagnostic de laborator de fidelitate. 

Laboratorul efectueaza in regim ambulator o gama larga de analize medicale, la standarde inalte de calitate, cu ajutorul unui colectiv valoros de specialisti (medici primari si specialisti de laborator, biologi, biochimisti, asistenti) cu experienta si profesionalism dovedite, care cunosc si aplica cele mai noi metode de testare si utilizeaza echipamente de analiza performante. Pentru noi conteaza ca fiecare dintre dumneavoastra care apelati la serviciile laboratorului de analize medicale sa beneficiati in timpul cel mai scurt posibil de rezultate corecte, reproductibile, care sa va ajute in mentinerea sau refacerea sanatatii.

Atitudinea politicoasa, incurajatoare, din partea intregului personal cu care veniti in contact, sfaturile competente ale medicilor care sunt la dispozitia dumneavoastra atat inainte cat si dupa efectuarea analizelor, speram sa contribuie la crearea unei atmosfere de incredere in calitatea serviciilor noastre si la pastrarea renumelui institutului. Va puteti exprima opiniile si sugestiile pentru imbunatatirea activitatii noastre precum si eventualele nemultumiri atat direct in condica de Sugestii si reclamatii care este disponibila la punctul de eliberare a rezultatelor cat si prin completarea si expedierea prin fax sau email a chestionarului privind satisfactia clientului.

Analizele si investigatiile medicale facute la timp iti pot salva viata! Orice problema de sanatate ai avea, tratamentul corect nu poate fi stabilit fara astfel de investigatii.Analizele medicale care se  recomanda inca din primii ani de viata, contine hemograma - care poate evidentia atat o afectiune acuta (infectii si inflamatii) cat si una cronica (anemie, patologie tumorala), VSH (viteza sangvina), transaminazele, glicemia (nivelul zaharului din sange), profil lipidic (colesterol total, HDL- colesterol, LDL- colesterol, trigliceride), ureea, creatinina (evaluare renala), ionograma (Na, K, Cl, Ca, Mg). In cazul in care pacientul este o femeie, este nevoie si de  o evaluare tiroidiana (fT3, fT4, TSH, ATPO).  Femeile care se pregatesc sa aiba copii, cele aflate în primul trimestru de sarcina sau care au implinit 50 de ani trebuie sa-si faca obligatoriu analizele hormonale. De asemenea, ele pot fi efectuate de rutina, o data la cinci ani, dupa implinirea varstei de 35 de ani. 

Laboratorul DGP Laboratory nu-si propune sa fie lider pe piata de analize medicale din Arad, nu afirma ca este cel mai bun laborator, nu-si exprima in mod gratuit si public credinta in tot felul de valori care suna bine in urechile vizitatorilor si care nu ajuta cu nimic pacientii. DGP Laboratory este un altfel de laborator: unul autentic, format din profesionisti. Singura politica pe care o aplicam este furnizarea de rezultate ale analizelor cat mai exacte catre clientii nostri. In acest scop, strategia laboratorului consta in alocarea tuturor resurselor posibile care ne pot convinge in primul rand pe noi ca rezultatele analizelor sunt precise. Cand acest lucru se intampla, DGP Laboratory garanteaza autenticitatea rezultatelor pacientilor, iar un buletin de analize medicale cu sigla noastra reprezinta exprimarea acestei garantii.

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele tipuri de analize: 

- Biochimie;
- Hormoni/markeri endocrine;
- Electroliti;
- Hematologie;
- Markeri tumorali;
- Electroforeza;
- Imunologie;
- Bacteriologie;
- Biologie moleculara si testari genetice;
- Anatomie patologica;
- Toxicologie.

Galerie foto

Laborator Analize Medicale - DGP Laboratory - Arad
Laborator Analize Medicale - DGP Laboratory - Arad
Laborator Analize Medicale - DGP Laboratory - Arad
Laborator Analize Medicale - DGP Laboratory - Arad

© 2015 Copyright by analize-laborator.com