Nume:
Laborator Clinic Analize Medicale Medo - Brasov
E-mail:
office@medo.ro
Telefon:
0268 412 421
Telefon 2:
0268 474 237
Fax:
0238 474 236
Website:
http://www.medo.ro?utm_source=AnalizeLaboratorSite&utm_medium=PaidAddCampaign
Adresa:
Brasov, Str. Cicoarei, nr. 8A, Jud. Brasov.

Laborator Clinic Analize Medicale Medo - Brasov
Analize laborator

Laborator de analize medicale, centru de recoltare probe de sange / urina / materii fecale / secreţie vaginală/endocervicală, s.a., interpretare analize medicale: alergologie, biochimie, imunologie, hematologie, parazitologie, microbiologie, markeri cardiaci, endocrini, tumorali, virali, osoşi si pentru boli autoimune, serologie boli infectioase, teste de biologie moleculara, teste de citogenetica, toxicologie, histopatologie si analize decontate de CJAS.

 

Detalii

Clinica Medo a fost deschisa in anul 1994, avand un personal de 4 medici de medicina generala, un telefon celular din prima generatie,  o geanta medicala si mult suflet. La aceasta ora MEDO dispune de 28 de medici angajati si colaboratori, 10 asistenti medicali, clinica moderna dotata conform celor mai inalte standarde, ambulante medicale, laborator de analize medicale. MEDO are la aceasta ora un portofoliu de 10000 asistati permanenti si un numar de 286 firme contractante.

Clinica MEDO Brasov are in dotare propriul laborator de analize medicale cu acreditare Internationala, C.N.A.S. si RENAR. Laboratorul Clinic MEDO va ofera posibilitatea de recoltare a probelor biologice atat la sediul clinicii cat si la domiciliul pacientului. Recoltarile probelor se fac cu ajutorul sistemelor inchise, in vacum, sisteme cu grad inalt de siguranta si protectie pentru pacient. In cazul in care exista analize ultraselective care nu se pot realiza in laboratorul nostru, se trimit, in conditii speciale de transport, la laboratoare universitare din strainatate.

Pacientii care din diverse motive nu se pot deplasa la sediul clinicii, pot solicita recoltarea analizelor la domiciliu achitand o taxa de deplasare.

Serviciul de recoltarea al analizelor este disponibil:

Luni - Vineri intre orele 08:00 - 12:00.

Pentru a beneficia de aceste servicii este necesara programarea la numarul 0268 412 421.

Investigatiile paraclinice sunt generale si isi propun sa analizeze starea de sanatate a pacientului. O anumita investigatie paraclinica trebuie efectuata pentru o anumita indicatie clinica, trebuie sa aiba o acuratete suficienta pentru a fi eficace in acea indicatie si e de dorit sa fie cea mai ieftina si/sau lipsita de risc dintre testele eficace disponibile.
Investigatii paraclinice care se pot face in clinica Medo in afara de analize medicale sunt:

Imagistica: ecografie abdominala, ecografie pelvis, ecografie tiroidiana, ecografie latero-cervicala ganglionara, ecografie inghinala, ecografie musculara (traumatisme, rupturi),
ecografie testiculara, ecografie parti moi (lipoame, chist sinovial), ecografie Doppler carotidian, ecografie Doppler venos, ecografie Doppler arterial.
Investigatii conventionale:
- Electrocardiograma (ECG);
- Spirometrie;
- Rodatest.

Analizele de laborator sunt instrumente eficiente de evaluare a starii de sanatate a pacientilor. Trebuie avut in vedere ca rezultatele analizelor pot fi in afara valorilor normale dintr-o multime de motive. Variatiile pot avea multiple cauze: preferintele dietetice, varsta ,sexul, ciclul menstrual, gradul de activitate fizica, medicamente administrate, consumul de alcool si alti factori nu neaparat legati de aspecte patologice. Rezultatele anormale trebuie discutate cu doctorul dvs. de familie. Este imposibil a se pune un diagnostic precis numai pe baza analizelor de sange, dar este la fel de adevarat ca aceste analize pot sa va ajute sa aflati mai multe despre corpul dumneavoastra si sa detectati din timp posibilele probleme, astfel incat un tratament sa fie cat mai eficient. Cu ajutorul Clinicii Medo va oferim toate metodele de diagnosticare si tratament.

Servicii

In serviciile noastre sunt incluse analize medicale de:
- hematologie;
- biochimie;
- electroforeza;
- microbiologie;
- alergologie;
- toxicologie;
- citologie;
- imunologie.

Pentru a veni in sprijinul pacientilor, pentru a putea rezolva problemele din ambulatoriu, MEDO a dezvoltat o serie de servicii speciale si anume:
- Medicina muncii - servicii specifice de medicina ocupationala pentru companii, conform legislatiei din Romania;
- Asistenta medicala evenimente - asistenta medicala de urgenta cu ocazia unor manifestari sportive sau culturale, in contract cu organizatorii acestor evenimente;
- Medicina traditionala chineza - serviciul de medicina traditionala chineza, acupunctura Zhendao, in colaborare cu specialisti din China.
- Testare ADN – teste de paternitate - servicii de testare a paternitatii si a inrudirii cu ajutorul analizelor de ADN, in colaborare cu DDC DNA Diagnostics Center, din SUA.
- Testari Psihologice - diagnostic si evaluare psihologica intelegem investigarea si psihodiagnosticul tulburarilor psihice, dar si a altor conditii de patologie in care sunt implicate mecanisme psihologice. Acestea se realizează in cadrul Medicinii Muncii.
- Transport medicalizat - servicii de transport medicalizat al pacientilor in tara si strainatate, cu ambulante proprii;
- Servicii medicale internationale - servicii de management al pacientilor in servicii medicale din strainatate, in colaborare cu INTERMEDICAS WORLDWIDE.

Oferte speciale

Serviciul de  medicina de familie al Centrului medical MEDO Brasov este un serviciu modern, organizat si dotat in conformitate cu standardele si normele europene. Medicina de familie asigura un management performant al problemelor pacientilor, de la preventie si pana la monitorizarea bolilor cronice, cu programare sau chiar la solicitare in caz de urgente. Echipa medicala este formata din:

Dr. med. Radu Mitrea, medic primar;
Dr. med. Nicoleta Tiganea, medic specialist;
Dr. med. Ion Barzescu, medic specialist;
Dr. med. Iulia Gontia, medic specialist.

Centru de permanenta MEDO Brasov este un serviciu infiintat in anul 2011 si are rolul de a oferi servicii de asistenta medicale 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Serviciile medicale se acorda tuturor persoanelor care le solicita, indiferent de statutul de asigurat al acestora. De asemenea, clinica noastra dispune de ambulanta medicala gata de interventie in cazul unor urgente medicale minore aparute in orice moment.

Medo nu asigura consultatii in regim de urgenta de grad „0”.

Serviciile medicale acordate de medicii nostri in cadrul centrului de permanenta sunt urmatoarele:
- asistenta medicala in afectiunile acute si urgentele medico-chirurgicale, in limitele competentei medicului de familie si posibilitatilor tehnice;
- trimiterea catre alte specialitati in vederea internarii, in situatiile care depasesc competentele medicului;
- administrarea medicatiei necesare tratamentului de urgenta care se asigura din trusa de urgenta a centrului de permanenta ;
- eliberarea unei adeverinte medicale pentru pacient, cu care se va prezenta a doua zi la medicul sau de familie pentru prescrierea retetei, in zilele de sambata, duminica si sarbatori legale;
- medicatia se asigura din trusa de urgenta atat cat va fi necesar pacientului pana ajunge la medicul sau de familie.

Consultatii si Ingrijiri la Domiciliu:

MEDO Brasov prin programul sau de asistenta medicală la domiciliu va ofera urmatoarele servicii:

- dispecerat de preluare a apelurilor de urgenta cu numar scurt (0268) 966 , 24 de ore din 24;
- deplasarea medicului de garda la orice ora din zi si din nopapte la domiciliul solicitantului in urma sesizarii dvs. telefonice, 24/24, 7 zile pe saptamana;
- deplasarea poate avea ca si scop: consultatie sau investigatie medicala la domiciliu, tratament, recoltare de analize, eliberare documente medicale, consultatii medic de specialitate si servicii de nursing la domiciliu;
- deplasarea medicului specialist endocrinolog, neurolog, nefrolog, cardiolog, dermatolog, urolog, alergolog la domiciliul dvs. pentru acordarea unei consultatii;
- investigatii oferite in ambulator: ecografie, recoltari analize medicale, E.K.G., spirometrie, audiometrie;
- transport cu ambulanta, dotata in mod corespunzator;
- eliberarea certificatelor de somaj, casatorie, deces;
- posibilitatea achizitionarii unui abonament personal care va ofera prioritate In cazul unor solicitari, discount-uri si acces in reteaua medicala nationala privata prin card MEDO (trimitere catre card MEDO);
- MEDO nu asigura consultatii in regim de urgenta de grad „O”.

Medo ofera o serie intreaga de servicii, printre care:

- Medicina generala prin programul Medic de Familie MEDO Brașov; cardiologie, dermatologie, neurologie! (si in colaborare cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate), endocrinologie! (si in colaborare cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate), chirurgie plastica, cabinet O.R.L., medicina muncii, consiliere psihologica, ecografie, ginecologie si obstetrica  (si in colaborare cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate), urologie, medicina traditionala chineza, pneumologie, nefrologie (si in colaborare cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate).

Parteneri

© 2015 Copyright by analize-laborator.com