Nume:
Laborator Analize Medicale Korall - Satu Mare
E-mail:
office@clinicakorall.ro
E-mail 2:
secretariat@clinicakorall.ro
Telefon:
0361 412 037
Telefon 2:
0771 630 034
Telefon 3:
0361 800 820
Website:
https://www.clinicakorall.ro/
Adresa:
Satu Mare, Str. Piata Eroilor Revolutiei, Nr.22, Jud. Satu Mare.
Facebook Youtube

Laborator Analize Medicale Korall - Satu Mare
Analize laborator

Laborator de analize medicale, centru de recoltare probe de sange / urina / materii fecale / secreţie vaginală/endocervicală, s.a., interpretare analize medicale: alergologie, biochimie, imunologie, hematologie, parazitologie, microbiologie, markeri cardiaci, endocrini, tumorali, virali, osoşi si pentru boli autoimune, serologie boli infectioase, teste de biologie moleculara, teste de citogenetica, toxicologie, histopatologie si analize decontate de CJAS.

 

Detalii

Laboratorul de analize medicale din cadrul Clinicii Korall ofera servicii medicale atat pacientilor persoane fizice, cat si companiilor, servicii adaptate permanent nevoilor si posibilitatilor clientilor nostri, constanta principala ramanand calitatea actului medical. Laboratorul Korall este amenajat si configurat conform celor mai recente reglementari din domeniu si dispune de o dotare tehnica de exceptie.

Laboratorul Korall reprezinta un sistem integrat pentru efectuarea unei palete largi de investigatii de laborator cu cea mai mare rapiditate si în conditii de înalt profesionalism si acuratete, pentru a satisface exigentele medicilor colaboratori precum si solicitarile de analize cu plata din punctul de recoltare aflat în incinta laboratorului. 

Aici se efectueaza analize de laborator uzuale de screening, precum si analize speciale pentru specialitatile chirurgicale, de medicina interna, reumatologie si obstetrica-ginecologie. Recoltarea probelor biologice pot fi efectuate atat la punctul de recoltare propriu, cat si la domiciliul clientului, la locul de munca sau la sediul firmei acestuia. Una din preocuparile noastre principale este de a asigura un nivel calitatativ superior serviciilor pe care vi le oferim. Pentru aceasta, Calitatea serviciilor noastre este asigurata prin folosirea de echipamente moderne si performante, operate de personal competent si bine instruit, folosirea de reactivi si materiale de cea mai buna calitate, proceduri de lucru clare si verificate, efectuarea zilnica de controale interne, participarea regulata la evaluari externe ale calitatii.

Laboratorul Korall nu-si propune sa fie lider pe piata de analize medicale din Satu Mare, nu afirma ca este cel mai bun laborator, nu-si exprima in mod gratuit si public credinta in tot felul de valori care suna bine in urechile vizitatorilor si care nu ajuta cu nimic pacientii. Korall este un altfel de laborator: unul autentic, format din profesionisti. Singura politica pe care o aplicam este furnizarea de rezultate ale analizelor cat mai exacte catre clientii nostri. In acest scop, strategia laboratorului consta in alocarea tuturor resurselor posibile care ne pot convinge in primul rand pe noi ca rezultatele analizelor sunt precise. Cand acest lucru se intampla, Korall garanteaza autenticitatea rezultatelor pacientilor, iar un buletin de analize medicale cu sigla Korall reprezinta exprimarea acestei garantii.

Laboratorul a fost înființat în anul 2008 și se află mereu în dezvoltare, privind in achizitionarea unor echipamente profesionale şi în performarea personalului. Laboratorul se află în relaţie contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate. Datorita unei preocupari permanente in ceea ce priveste cresterea nivelului calitativ al serviciilor oferite, laboratorul este certifica conform standardul SR  EN ISO 15189 :2013

Servicii

- Hematologie;

- Biochimie;

- Serologie;

- Hemostaza;

- Imunologie;

- Microbiologie;

- Examen de urina; 

- Parazitologie.

Oferte speciale

In cadrul clinicii Korall exista urmatoarele specialitati: 
- Alergologie;
- Cardiologie;
- Dermato-Venerologie;
- Diabetologie;
- Ecografie;
- Ginecologie;
- Interne;
- Medicina muncii;
- Neurologie;
- Oftamologie;
- Orl;
- Ortopedie;
- Psihiatrie;
- Psihoterapie;
- Traumatologie sportiva;
- Urologie;
- Cosmetologie.

In cadrul clinicii functioneaza si o farmacie.

Parteneri

Laborator Korall Carei - laborator de analize medicale 

Str. Haiducilor, nr. 2 

Tel: 0748 010 577 

       0361 413 313

- Laboratorul a fost înființat si certificat conform standardul SR EN ISO 15189 :2013 în anul 2014;

- Laboratorul ofera servicii medicale atat pacientilor persoane fizice, cat si companiilor, aflându-se în relaţie contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate;

- Laboratorul este amenajat si configurat conform celor mai recente reglementari din domeniu si dispune de o dotare tehnica de exceptie.

 Laborator Korall Negrești Oaș - laborator de analize medicale 

 Str. Victoriei, nr. 97, CM 10

Tel: 0361 809 570

       0748 010 576

- Laboratorul a fost înființat si certificat conform standardul SR EN ISO 15189 :2013 în anul 2015;

- Laboratorul reprezinta un sistem integrat pentru efectuarea unei palete largi de investigatii de laborator cu cea mai mare rapiditate si în conditii de înalt profesionalism si acuratete, fiind în contractare cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Program de lucru laboratoare:
Luni - Vineri: 07:30 - 15:00
Recoltare probe: 07:30 - 10:00
Prelucrarea probelor : 10:00 – 14:00
Eliberare rezultate : 14:00 - 15:00

Galerie foto

Laborator Analize Medicale  Korall - Satu Mare
Laborator Analize Medicale  Korall - Satu Mare
Laborator Analize Medicale  Korall - Satu Mare
Laborator Analize Medicale  Korall - Satu Mare

© 2015 Copyright by analize-laborator.com