Nume:
AlmaClinic - Suceava
E-mail:
office@almaclinic.ro
Telefon:
0754 471 246 - Falticeni
Telefon 2:
0755 701 700 - Suceava
Telefon 3:
0330 100 323
Website:
http://almaclinic.ro/
Adresa:
Suceava, Str. Vasile Alecsandri, Nr.8, Bl. 3A, Parter, Jud. Suceava.
Facebook

AlmaClinic - Suceava
Analize laborator

Laborator de analize medicale, centru de recoltare probe de sange / urina / materii fecale / secreţie vaginală/endocervicală, s.a., interpretare analize medicale: alergologie, biochimie, imunologie, hematologie, parazitologie, microbiologie, markeri cardiaci, endocrini, tumorali, virali, osoşi si pentru boli autoimune, serologie boli infectioase, teste de biologie moleculara, teste de citogenetica, toxicologie, histopatologie si analize decontate de CJAS.

 

Detalii

Alma Clinic reprezintă o alternativă privată la piața serviciilor medicale din zona municipiilor Fălticeni și Suceava, cu o abordare diferită, modernă și mult superioară, ce intenționează să ofere și pacienților din această zonă posibilitatea de a accesa servicii medicale de cea mai înaltă calitate, într-un mediu adecvat și la standarde occidentale. Alma Clinic a luat ființă ca o organizație în care lait-motivul activității zilnice îl reprezintă grija pentru sănătatea oamenilor, bazându-ne pe o echipă managerială și medicală dedicată trup și suflet acestei idei. Iar celor care încă nu au avut ocazia să ne cunoască, le răspundem cu mândrie la întrebările referitoare la ce este Alma Clinic: ”sănătate, trup și suflet” !

Clinica oferă servicii de sănătate în regim ambulatoriu, acoperind în prezent peste 25 de specialități medicale. Pentru fiecare dintre aceste discipline colaborăm cu cel puțin câte un medic specialist. Fiecare medic specialist care activează la Alma Clinic este recunoscut în mediul medical ca făcând parte din elita medicilor, atât în Suceava, cât si în Iași. Acest lucru spune foarte multe despre preocuparea noastră continuă de a oferi pacienților un act medical de cea mai bună calitate.

Alma Clinic doreste sa devina o clinica etalon pentru municipiul Suceava fiind dotata cu aparatura moderna, computerizata, pentru toate tipurile de investigatii din oferta de servicii medicale. 

Personalul are o inalta calificare profesionala, cuprinzand toate specializarile necesare cerintelor actuale din medicina. In prezent, laboratorul deserveste un numar de peste 150 persoane zilnic. Rezultatele se pot obtine in ziua recoltarii si exista posibilitatea de a transmite rezultatele prin fax sau e-mail, personal si la medicul curant. Va garantam confidentialitatea datelor medicale!

Laboratorul Alma Clinic nu-si propune sa fie lider pe piata de analize medicale din Suceava, nu afirma ca este cel mai bun laborator, nu-si exprima in mod gratuit si public credinta in tot felul de valori care suna bine in urechile vizitatorilor si care nu ajuta cu nimic pacientii. Alma Clinic este un altfel de laborator: unul autentic, format din profesionisti. Singura politica pe care o aplicam este furnizarea de rezultate ale analizelor cat mai exacte catre clientii nostri. In acest scop, strategia laboratorului consta in alocarea tuturor resurselor posibile care ne pot convinge in primul rand pe noi ca rezultatele analizelor sunt precise. Cand acest lucru se intampla, laboratorul garanteaza autenticitatea rezultatelor pacientilor, iar un buletin de analize medicale cu sigla Alma Clinic reprezinta exprimarea acestei garantii. Efectuarea de analize medicale în cadrul Alma Clinic se face în parteneriat cu SYNEVO România, cel mai mare prestator integrat de servicii medicale de laborator din țară, care deservește zilnic aproximativ 9.000 de pacienţi la nivel național.

O alta functionalitate a noastra este dedicata pacientilor care si-au efectuat deja cel putin o analiza la noi. Acestia pot sa-si vizualizeze rezultatele analizelor imediat dupa prelucrarea probelor recoltate. Rezultatele se completeaza automat pe masura ce sunt efectuate, fiind controlate de analizoare si sistemul informatic din laborator. Tot aici, pacientii pot sa-si exprime online multumirea sau nemultumirea fata de serviciile noastre, astfel incat recomandarea laboratorului sa vina din partea clientelei si nu din partea noastra, care am putea fi partinitori.

Servicii

Venim in intampinarea clientilor nostri cu urmatoarea gama de analize:

- Hematologie;

- Biochimie;

- Markeri Tumorali;

- Markeri Endocrini;

- Markeri Virali;

- Imunologie Serologie;

- Determinari Urinare;

- Microbiologie;

- Diverse.

SPECIALITATI MEDICALE: 

1. SUCEAVA 

Cele in contract cu Casa de Asigurari:

- diabet;

- endocrine;

- dermatologie.

Alte consultatii medicale:

- alergologie;

- cardiologie;

- chirurgie vasculara;

- medicina interna;

- obstetrica-ginecologie;

- pneumologie;

- urologie;

- gastroenterologie;

- neurologie;

- ortopedie.

2. Falticeni

Cele in contract cu Casa de Asigurari:

- diabet;

- endocrine;

- dermatologie;

- neurologie;

- ORL;

- ortopedie;

- psihiatrie;

- gastroenterologie.

Alte consultatii medicale:

- alergologie;

- cardiologie;

- chirurgie vasculara;

- medicina interna;

- obstetrica-ginecologie;

- pneumologie;

- urologie;

- gastroenterologie;

- neurologie;

- ortopedie;

- recuperare medicala;

- psihologie.

 

 

 

Oferte speciale

- Contract CAS pentru 8 specialități si anume: Diabetologie începand cu luna aprilie 2018, Endocrinologie, Dermatologie, Neurologie, O.R.L., Ortopedie și traumatologie, Psihiatrie, Gastroenterologie;

- Clinica ofera consultatii si pentru specialitatile: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie vasculara, Medicina interna, Medicina interna, Obstetrica - Ginecologie, Pneumologie, Psihologie, Reumatologie si Urologie;

- Tratamente în regim ambulatoriu: tratamente și proceduri de recuperare medicală si tratamente dermatologie;

- Intervenții chirurgie vasculară;

- Intervenții ORL;

- Intervenții dermatologie;

În cadrul Alma Clinic se prestează un serviciu inovativ, unic la nivel de regiune: Ozonoterapia. Acesta este un tratament revoluționar, recunoscut la nivel mondial pentru minunatele efecte de vindecare a numeroase boli, precum:afecțiuni reumatice, artroze, lombosciatică, afecțiuni vasculare, afecțiuni neurologice, afecțiuni dermatologice, dar și pentru încetinirea procesului de îmbătrânire. Acest tip de terapie poate fi aplicat cu succes în tratamentul oricărui sindrom dureros, nu generează alergii sau intoleranțe, și nu are reacții adverse.

Parteneri

Echipa clinicii este formata din 14 angajați și 25 de colaboratori, cu care se deserveste în condiții optime un număr de aproximativ 250 – 300 de pacienți zilnic specialisti desavarsiti, cu rezultate remarcabile in spate.

Clinica Fălticeni - Str. Ana Ipătescu nr. 9A, Fălticeni;
Mail: office@almaclinic.ro; Tel: 0754 471 246 si 0330 100 323;

Clinica Suceava - Str. Vasile Alecsandri, Nr.8, Bl.3A, Parter, Suceava;
Mail: office@almaclinic.ro; Tel: 0374 825 700 si 0755 701 700.

© 2015 Copyright by analize-laborator.com