Nume:
Centru de Analize Medicale Mondo Medica - Ramnicu Valcea
E-mail:
office@momdomedica.ro
Telefon:
0722 279 361
Telefon 2:
0350 421 853
Telefon 3:
0729 330 866
Website:
http://www.mondomedica.ro/
Adresa:
Ramnicu Valcea, Str. Daniil Ionescu, Nr. 2A, Jud. Valcea.

Centru de Analize Medicale Mondo Medica - Ramnicu Valcea
Analize laborator

Laborator de analize medicale, centru de recoltare probe de sange / urina / materii fecale / secreţie vaginală/endocervicală, s.a., interpretare analize medicale: alergologie, biochimie, imunologie, hematologie, parazitologie, microbiologie, markeri cardiaci, endocrini, tumorali, virali, osoşi si pentru boli autoimune, serologie boli infectioase, teste de biologie moleculara, teste de citogenetica, toxicologie, histopatologie si analize decontate de CJAS.

 

Detalii

Centrul Medical MONDO MEDICA ofera servicii medicale la cele mai inalte standarde de calitate. Ne straduim sa aducem clientilor nostri tot ce e nou in domeniul medical si sa fim mereu aproape de nevoile lor. Experienta acumulata, animata de respectul pe care-l poarta pacientilor si de interesul pentru problemele acestora fac din centrul nostru medical alegerea perfecta. Calitatea nu este numai un atribut al produselor si serviciilor oferite de noi, este un tel pe care il urmam continuu, zi de zi, in incercarea de a contura si pastra personalitatea distincta a laboratorului. Constienti fiind ca profesionalismul si calitatea vor adânci colaborarea dintre noi, suntem pregatiti permanent sa raspundem solicitarilor dumneavoastra. Laboratorul asigura realizarea de analize medicale pentru toate tipurile de investigatii: hematologie biochimie imunologie si serologie bacteriologie parazitologie.

 

Echipa noastra de medici, chimisti, biochimisti si asistente medicale sa se straduie in permanenta sa ofere clientilor nostri, medici colaboratori sau pacienti, servicii medicale cat mai complete si de cea mai buna calitate. si vine in intampinarea solicitarilor clientilor nostri printr-o oferta bogata in ceea ce priveste serviciile medicale. Pentru noi conteaza ca fiecare dintre dumneavoastra care apelati la serviciile laboratorului de analize medicale sa beneficiati in timpul cel mai scurt posibil de rezultate corecte, reproductibile, care sa va ajute in mentinerea sau refacerea sanatatii.

Experienta acumulata, animata de respectul pe care-l poarta pacientilor si de interesul pentru problemele acestora fac din centrul nostru medical alegerea perfecta. Calitatea nu este numai un atribut al produselor si serviciilor oferite de noi, este un tel pe care il urmam continuu, zi de zi, in incercarea de a contura si pastra personalitatea distincta a laboratorului. Constienti fiind ca profesionalismul si calitatea vor adânci colaborarea dintre noi, suntem pregatiti permanent sa raspundem solicitarilor dumneavoastra. Laboratorul asigura realizarea de analize medicale pentru toate tipurile de investigatii: hematologie biochimie imunologie si serologie bacteriologie parazitologie.

Atitudinea politicoasa, incurajatoare, din partea intregului personal cu care veniti in contact, sfaturile competente ale medicilor care sunt la dispozitia dumneavoastra atat inainte cat si dupa efectuarea analizelor, speram sa contribuie la crearea unei atmosfere de incredere in calitatea serviciilor noastre si la pastrarea renumelui laboratorului.
Atuurile noastre...profesionalism in activitate, daruire, aparatura de ultima generatie, servicii de cea mai buna calitate si, mai ales, respect deosebit pentru clientii nostri. Experienta acumulata in timpul anilor, animata de respectul pe care-l poarta pacientilor si de interesul pentru problemele acestora fac din centrul nostru medical alegerea perfecta.. Calitatea nu este numai un atribut al produselor si serviciilor oferite de noi, este un tel pe care il urmam continuu, zi de zi, in incercarea de a contura si pastra personalitatea distincta a laboratorului. Constienti fiind ca profesionalismul si calitatea vor adanci colaborarea dintre noi, suntem pregatiti permanent sa raspundem solicitarilor dumneavoastra.

Servicii

Servicii Laborator Mondo Medica: 

- Biochimie;
- Biochimie Vitamine;
- Analize de urina;
- Autoimunitate;
- Diverse;
- Examene din secretii uretale, otice, conjuctivale si puroi (fisuri, abcese)
- Hematologie;
- Examen din secretii vaginale si din col;
- Examen secretie mamara;
- Examene materii fecale;
- Exudat faringiani;
- Exudat lingual;
- Exudat nazal;
- Hepatite - Imunologie;
- Infectioase;
- Imunoglobuline;
- Imunologie;
- Markeri Endocrini;
- Markeri tumorali - Imunologie;
- Parazitologie.

Oferte speciale

Laboratorul de analize medicale Mondo Medica Ramnicu Valcea are Certificare RENAR conform standardului SR EN ISO 15189:2007

- Confera incredere in competenta tehnica, impartialitatea si integritatea organismelor si laboratoarelor care efectueaza evaluarea conformitatii;
- Contribuie la cresterea competitivitatii produselor si serviciilor, in contextul globalizarii pietelor;
- Contribuie la promovarea principiului liberei circulatii a produselor si serviciilor;
- Promoveaza protectia vietii, sanatatii si securitatii persoanelor fizice, mediului si apararea intereselor consumatorilor.

Program de lucru:

Luni – Vineri: 07:00 – 19:00
Recoltari: 

Luni - Vineri: 07:00 – 11:00

© 2015 Copyright by analize-laborator.com